Tükenmeyen Nefesle

Skip Navigation Links
12 Ekim 2010

SOLUNUM 2010’a DAVET

Değerli Meslektaşlarımız,

Göğüs Hastalıkları Uzmanlık Dalında Türkiye’nin en eski derneği olan Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği (TÜSAD)’ın kuruluşunun 40.yılını kutlamanın onurunu yaşadığımız 2010 yılında, sizlere bu yıl da  bilimsel ve sosyal içerik bakımından 40.yıla yakışır bir kongre hazırlıklarında artık son günlere geldik.

SOLUNUM 2009 sonrası bize ulaşan olumlu geri bildirimler ve hem kongreye katılan misafirlerimiz hem de kendimizin yaptığı özeleştirilerin ışığında TÜSAD’ın 32.Ulusal Kongresi SOLUNUM 2010’un  temel hedeflerimize uygun bir şekilde öncelikle sahada çalışan hekimlerin istekleri ile örtüşen ve dağınık olmayan bir bilimsel programla abartılı olmayan ancak nitelikli bir sosyal programın birleştiği bir toplantı olarak planladık.

Bilimsel Program içinde eğitici kurslar, panel, konferanslar, karşıt görüş toplantıları, güncelleme toplantıları, uzmanlık öğrencisi oturumu , olgu sunumu oturumları ve ayrıca hekimlik mesleği ve uzmanlık alanımızı ilgilendiren paramedikal konulara yer vermeyi ve bunları sizlerle konusunda deneyimli hocalarımızın rehberliğinde ve mümkün olduğunca genç meslektaşlarımıza kendilerini ifade etme imkanı sunarak paylaşmayı planlıyoruz.

Bu yıl kongre programı içinde iki kursumuz Avrupa Bronkoloji ve Girişimsel Pulmonoloji Derneği ve Türk Toraks Radyolojisi Derneği ile birlikte gerçekleştirilecektir. Bununla paralel olarak SOLUNUM 2010 kongre programı içinde de  alanlarında deneyimli ve  değerli birçok yabancı  bilim insanlarının katılımı gerçekleşecek  ve bu yıl da kongremiz  bilgi dağarcığınıza ekleyebileceğiniz birçok yeni görüş ve uygulamanın katılımcılara sunulduğu bir bilimsel paylaşım ortamı olacaktır.

SOLUNUM 2010 içinde de kongre oturumlarını yine geçen yıl olduğu gibi dört paralel salonda gerçekleştireceğiz. Bu yıl da katılımcılara sunum ve hazırlama kolaylığı sağlayan ve video gibi görsellerin sunumuna imkan veren e-poster uygulaması devam edecek ve yine geçtiğimiz yıla benzer biçimde bilimsel içerik açısından temelde kendi uzmanlık alanımız olan Göğüs Hastalıkları ile birlikte , Göğüs Cerrahisi , Çocuk, Rehabilitasyon, Fizyoloji gibi çakışan ve örtüşen disiplinleri de içine alacaktır ve kongre bilimsel programının çatısını oluştururken  bu konuları mümkün olduğunca  ortak oturumlarda birlikte tartışma ve görüş alış-verişinde bulunma imkanını yakalayacak şekilde kurgulamaya çalıştık.

Siz meslektaşlarımızın günlük çalışma pratiği içinde gereksinim duyduğu ve aradığı bilgileri nitelikli bir biçimde bulacağına inandığımız ve özenle hazırlama gayreti içinde olduğumuz SOLUNUM 2010’da beğeneceğinizi umduğumuz huzur dolu , yemyeşil ve sakin ortam içinde buluşmak , bilgi ve güzellikleri birlikte paylaşmak dileğiyle

SOLUNUM 2010 ORGANİZASYON KOMİTESİ
 

ÜYE GİRİŞİ


   
Şifremi Unuttum
  

TÜSAD ÜYELİK BAŞVURUSU

ETKİNLİK TAKVİMİ

Nisan 2024
PztSalÇarPerCumCmtPaz
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
 LookUs & Online Makale