Tükenmeyen Nefesle

Skip Navigation Links
26 Temmuz 2011

TÜSAD Akademi Yönetmeliği Değiştirildi Ve Yeni Akademi Yönetim Kurulu Seçildi

Değerli TÜSAD Üyeleri,

01.07.2011 tarihinde yapılan TÜSAD MYK toplantı sonucunda TÜSAD Akademi yönetmeliği değişti ve yeni TÜSAD AKADEMİ Yönetim Kurulu seçildi. Yeni TÜSAD AKADEMİ Yönetim Kurulu aşağıdaki şekilde belirlenmiştir. Seçilen değerli üyelerimizi kutlar yeni dönemde başarılı eğitim faaliyetleri gerçekleştireceğimiz konusundaki kararlılığımızı ifade etmek isteriz.

Mustafa Hikmet ÖZHAN (Başkan)
Oğuzhan OKUTAN
Veysel YILMAZ
Meral GÜLHAN
Deniz KÖKSAL
Dilek ERNAM
Arzu MİRİCİ (TÜSAD Çalışma grupları Sorumlusu)
Ülkü TURAY (TÜSAD Saymanı)
Mukadder ÇALIKOĞLU (TÜSAD Genel Sekreteri)

Prof.Dr.Mustafa Hikmet ÖZHAN
TÜSAD AKADEMİ Başkanı
Prof.Dr.Mecit SÜERDEM
TÜSAD Başkanı

TÜRKİYE SOLUNUM ARAŞTIRMALARI DERNEĞİ (TÜSAD) AKADEMİ YÖNETMELİĞİ

  1. TÜSAD Akademi; yönetmeliğin ikinci maddesinde belirtilen çerçevede dernek eğitim çalışmalarını planlayan, organizasyonları gerçekleştiren ve yönetimini sağlayan bir oluşumdur. Akademi TÜSAD Merkez Yönetim Kurulu (TÜSAD-MYK) denetiminde faaliyetlerini yürütür. Yönetmelik maddeleri TÜSAD-MYK tarafından düzenlenir.
  2. TÜSAD Akademi tarafından yürütülecek eğitim faaliyetleri;
    • TÜSAD Kursları
    • Sertifika Programları
    • Bölgesel Sempozyumlar
    • Çalışma Grupları Eğitim Toplantıları
    • İnternet Destekli Eğitim
    • Ulusal veya yurt dışı dernekler ile birlikte eğitim projelerinin planlanması ve yürütülmesi.
  3. Bu ana başlıklarda yapılması planlanan çalışmaların şekli, sıklığı, katılımcı sayısı, içeriğin planlanması gibi konulara TÜSAD Akademi Yönetim Kurulu karar verir.
  4. TÜSAD Akademi Yönetim Kurulu (TÜSAD-AYK) bir başkan ve beş üyeden oluşur. Dernek Genel Sekreteri, Saymanı ve  TÜSAD-MYK Çalışma Grupları sorumlusu TÜSAD-AYK’nın doğal üyeleridir. TÜSAD-AYK üyeleri TÜSAD Genel Kurulunu takiben ilk TÜSAD-MYK toplantısında seçilir. TÜSAD-MYK üyeleri aynı zamanda TÜSAD-AYK üyesi olabilir. Dernek Genel Sekreteri aynı zamanda TÜSAD-AYK’nın sekreterlik görevini de üstlenir.
  5. TÜSAD-AYK,  altı ayda bir olmak üzere senede iki kez (ekim ve nisan) toplanır. Ekim ayı toplantısı SOLUNUM Kongrelerinde yapılır. Toplantı zamanı ve gündemi sekreter tarafından TÜSAD Başkanı, Saymanı ve TÜSAD-AYK üyelerine önceden duyurulur. Akademi Başkanının olmadığı durumlarda, başkanın görevlendireceği TÜSAD-AYK üyelerinden birisi kurul toplantısına başkanlık eder.
  6. Akademi Başkanı gerekli gördüğü durumlarda ilgili çalışma grubu başkanı veya başkanlarını toplantıya çağırabilir. Başkanlar toplantıya katılamadıkları durumlarda yerine çalışma grubu yürütme kurulu sekreterini veya yürütme kurulundan bir temsilci atar.
  7. TÜSAD-AYK toplantılarında alınan tüm kararlar karar defterine yazılır ve toplantıda bulunan tüm üyeler tarafından imzalanır. Toplantı kararları ayrıca bir tutanak halinde TÜSAD Başkanlığına ve TÜSAD-AYK üyelerine iletilir.
  8. TÜSAD-AYK Başkanı, TÜSAD-MYK dışından bir üye ise genişletilmiş TÜSAD-MYK toplantılarına katılır.
  9. TÜSAD-AYK üyesinin dernek başkanlığına istifa dilekçesi vermesi durumunda  yapılacak ilk TÜSAD-MYK toplantısında yerine başka bir üye atanır.TÜSAD-AYK üyesinin mazaretsiz olarak üst üste iki toplantıya katılmaması durumunda üyeliği düşer ve yerine yeni bir üye atanır.

ÜYE GİRİŞİ


   
Şifremi Unuttum
  

TÜSAD ÜYELİK BAŞVURUSU

ETKİNLİK TAKVİMİ

Mart 2024
PztSalÇarPerCumCmtPaz
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567
 LookUs & Online Makale