Tükenmeyen Nefesle

Skip Navigation Links
20 Haziran 2011

TÜSAD Merkez Yönetim Kurulu Bildirisi

Değerli TÜSAD üyesi,

Derneğimizin Merkez Genel Kurulu, 28 Mayıs 2011 tarihinde İstanbul’da TÜSAD’a yakışır bir biçimde,  ülkemiz koşullarında bir uzmanlık derneğinin sayısal olarak ulaşamayacağı 324 üyenin katılımıyla gerçekleştirildi. Genel kurul öncesi,  bazen yoğunlaşan bir seçim rekabeti yaşanmasına karşın tüm üyelerimiz özenli davranışları nedeniyle huzurlu ve coşkulu bir ortamda demokratik haklarını kullanma olanağını buldu.

Son yıllarda TÜSAD’ın daha güçlü bir uzmanlık derneği olması için verdiğimiz çabaların bir göstergesi olarak, genel kurulumuza Anadolu’nun tüm bölgelerinden yoğun katılımın olması bizler için ayrı bir sevinç ve gurur kaynağı oldu. Son dönemlerde büyük emek vererek TÜSAD’ı bu günlere getiren Merkez Yönetim Kurulu üyeleri olarak oluşturduğumuz yeni ve değişime açık, kurumların temsiliyetine göre belirlediğimiz Merkez Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Etik Kurul listelerimiz eksiksiz olarak seçimi kazandı. Genel kurula katılan, derneğimize gönülden bağlanarak sahip çıkan ve derneğin değişim sürecinde bizlere destek olan tüm meslektaşlarımıza minnet duygularımızı burada bir kez daha ifade ediyoruz.

Genel kurul öncesinde rekabetci bir seçimin  kaçınılmaz gereği olan birtakım söylemler, mailler, mesajlar  ve telefon görüşmeleri yaşadınız. Bu dönemde en büyük endişemiz, gerçeklerle ilgisi olmayan  kara propagandanın derneğimize kurumsal zarar verebilecek olmasıydı.  Ancak bizleri yıpratmaya ve huzursuzluk yaratmaya yönelik tüm gayretler yaşananları çok iyi gören üyelerimizin sağduyulu tutum ve davranışları nedeniyle itibar görmedi.

11 Haziran 2011 tarihinde yeni seçilen Merkez Yönetim Kurulu üyeleri görev dağılımını gerçekleştirerek çalışmalarına başladı. Önümüzdeki süreçte; demokratikleşme yolunda emin adımlar atacak olan, yeniliğe ve işbirliğine açık, göğüs hastalıkları alanımızın birikmiş ve yeni ortaya çıkan sorunlarını çözmek adına politikalar oluşturan ve bunları siyasi ve bürokratik otoriteye kabul ettirmek için aynı alanda faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşları ile  işbirliğini etkin bir şekilde yürüten bir  dernek izleyeceksiniz. Size daha üretken, üyeleriyle daha çok şey paylaşan, huzurlu, iyi niyetli  bir TÜSAD  yönetimi vaat ediyoruz.

Saygılarımızla,

TÜSAD MYK Üyeleri
Dr. Mecit Süerdem, Başkan
Dr. Can Öztürk, 2. Başkan
Dr. Ayşe Filiz Koşar, Başkan Yardımcısı
Dr. Mukadder Çalıkoğlu, Genel Sekreter
Dr. Ülkü Yılmaz Turay, Sayman
Dr. Mustafa Hikmet Özhan, TÜSAD Akademi Başkanı
Dr. Arzu Mirici, Çalışma Grupları Sorumlusu
Dr. Levent Elbeyli, Koordinasyon Kurulları Sorumlusu
Dr. Günseli Kılınç, Dış İlişkiler Sorumlusu
Dr. Zeynep Ferhan Özşeker, Üyeler Sorumlusu
Dr. Berna Eren Kömürcüoğlu, İnternet ve Web Sayfası Sorumlusu

ÜYE GİRİŞİ


   
Şifremi Unuttum
  

TÜSAD ÜYELİK BAŞVURUSU

ETKİNLİK TAKVİMİ

Mart 2024
PztSalÇarPerCumCmtPaz
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567
 LookUs & Online Makale