Tükenmeyen Nefesle

Skip Navigation Links
31 Ekim 2016

Sayın Arzu Mirici İle TÜSAD 38 Ulusal Kongresi Solunum 2016 Hakkında Kısa Bir Röportaj Gerçekleştirdik

Sayın Arzu Mirici İle TÜSAD 38 Ulusal Kongresi Solunum 2016 hakkında kısa bir röportaj gerçekleştirdik; 

Solunum 2016 Kongresi hakkında görüşlerinizi bizimle paylaşır mısınız?

TÜSAD’ın 38. Kongresi Solunum 2016’nın önemi, yaptığımız en büyük ve geniş katılımlı kongre olması. Bu nedenle bitirirken biz de mutluyuz.

Toplantının bu şekilde geniş katılımlı olması, alanımızda ve alanımızla ilgili diğer branşlarda pek çok konunun tartışıldığı bir kongre olmasını sağladı.

Solunum 2016 Kongresi oldukça yoğun bir katılımla 

gerçekleşiyor. Bu konuda neler söylemek istersiniz?

-Bu sene kongreye katılım dediğim gibi çok fazla, bu aslında hem beklediğimiz hem de beklemediğimiz bir durumdu. Kongreye katılım yıllar içerisinde daha yüksek olmaya başlamıştı zaten o nedenle giderek artacağını düşünüyorduk ama bu sene beklediğimizin üstünde de bir katılım gerçekleşti. Tüm bu sebeplerle organizasyonun başarılı olduğunu düşünüyorum.

Koordinatörlüğünü yaptığınız GEAK Grubu ile ilgili gelecek dönem yapılacakları bize özetleyebilir misiniz?

Bu grupta derneğimizin gerçekten araştırmacı grubunu oluşturmayı hedefledik. GEAK kuruluşu iki yıl önce başlamış bir organizasyon ama hızla mesafe alıyor. GEAK bilimsel araştırmalar yapmak ve genç meslektaşlarımızı bir araya getirmek açısından çok önemli.

Genç Akademisyenler Grubu derneğimizin geleceğini oluşturacak bu sebep bizim için çok değerli.

Bu sene çok keyifli bir sosyal program ve her zamanki gibi çok verimli bir bilimsel program vardı. Genel olarak sosyal programı ve bilimsel programı değerlendirmenizi rica edeceğim.

Bende uzun yıllardır kongrelere katılan ve kongrelerin organizasyonunda görev alan biri olarak bu yıl ki kongre programını çok beğendim ve yararlandım. Alanımızda sözü edilen hemen hemen bütün konuları içeren ve bunları da özellikle pratikteki uygulaması hayata yansıyan işimize mesleğimize yansıyan bir biçimde dile getirmeleri çok yararlı oldu. Konuşmacılar gerçekten konularında hâkim kişilerdi. Bu nedenle olumlu geri bildirimler aldık.

Sosyal program da kongrelerin ayrılmaz parçası oluyor hem meslektaşlarımız birbirleriyle buluşuyorlar. Bu kongrelerde hem de sosyal ortamlarda günlük gerginliklerini ve yorgunluklarını atıyorlar. Bilimsel ve sosyal programdan memnuniyetler anlamında olumlu geri bildirimler aldık.

 

ÜYE GİRİŞİ


   
Şifremi Unuttum
  

TÜSAD ÜYELİK BAŞVURUSU

ETKİNLİK TAKVİMİ

Mart 2024
PztSalÇarPerCumCmtPaz
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567
 LookUs & Online Makale